CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Monday, September 8, 2008

Tanda-tanda stress ;)

Anda Menghadapi Masalah STRESS?

Apakah Tanda-Tandanya..?



Pertama: Anda sentiasa menghadapi masalah untuk bangun tidur..

"Huuaaargh..! (Astaghfirullah..) Malehnyo nak poie kojo..!"



Kedua: Tengkuk anda sentiasa merasa sakit dan susah untuk memusingkan kepala..

Akukah yang penin.. Atau kamu yang penin.. Atau peninkah kamu kerana kepeninan ku..?



Ketiga: Rambut anda sentiasa kusut masai setelah mandi dan menggunakan syampu terbaik..

Tak konang budi punya syampoo.. Den dah boli ekau, ekau conteng arang yo..!



Keempat: Kepala anda sentiasa merasa pening dan seperti berada di awang-awangan..

Mak aaaiihh.. Power bangak ike pating masok gulai ase poyok.. Slurp..



Kelima: Berat badan anda terus meningkat dengan mendadak walau pun telah berusaha keras untuk mengurangkan berat.. Senamrobiklah..

Hadoi lah..!! Salesman tu kata.. makan ubat slim tu konfem bergetah..
Ni bukan bergetah..!
Ini 'bergedel' a.k.a 'bergedik' a.k.a 'bergedempol'..!!
Kalo salesman tu datang.. Aku terkam atas dia sampai pensan..!! Hish..!!



Keenam: Anda sentiasa merasa letih yang amat sangat dan sentiasa mengeliat..

"Yaaarkh..! Bahawasanya..
"Saya berjanji.. akan terus cemerlang.. gemilang.. dan ter.. ter.. ter.. ZzZzZz qroooh..!"



Ketujuh: Anda sentiasa merasa diri anda terlalu kecil dan selalu dipermainkan..

Gua akan telus bedili di sini..( You becareful haa.. I know la who are you..! How dare you..!! How dare you jump on my head.. I know who you are..! You Smelly Siput..!! )



Kelapan: Boss sentiasa marah dengan anda..

Cis..!!! Najis sungguh lah dia ni.. Mentang-mentang nama dia boh..



Kesembilan: Anda sentiasa basah kuyup ketika keluar makan tengahari walaupun berpayung..

Hampeh punya payung.. Rege je RM25.. Tapi low class..!!



Kesepuluh: Anda sentiasa dan selalu merasa penat yang amat sangat..

Tongkat Ali tak jalan..
Kacip Fatimah pun tak jalan... Apa nama daun herba satu lagi yea..
Mas.. Co..
Mas.. Ca...
Mas.. Ci.. Apa la nama daun tu yerk..
Haa.. Mas Idayu...



Kesebelas: Anda sentiasa merasa kehadiran tetamu asing..

Saya sebenarnya adalah seekor ayam.. Tak percaya.. Tanya anak-anak ayam saya nih..!



Keduabelas: Anda sentiasa merasa seperti hendak demam dan selsema serta kepala merasa panas....... .......... .....

Uwekk..!!
Hai.. Teruk betullah bini aku mengidam kali nih..
Aku pulak yang teruk muntah-muntah.. Huwek..!



Ketigabelas dan akhir:
ANDA SENTIASA MERASA..
KESEORANGAN DAN MERASA AMAT TAKUT..
SEPERTI ADA SESEORANG BERADA DI DALAM RUMAH..


Kali ni.. Konfem takde orang boleh nampakk.. Diam-diam tau.. Syshh..!

7 comments:

en_me said...

yg dalam toilet bowl teww vukan termuntah, tapi tak poser .. kannns, ekeke

Monster Mom said...

comelnya yg rambut kusut masai tuh...

yg tersurat, yg tersirat, yang tak larat nak sakat....

lagi baik tidoq!

Neeza Shahril said...

En_me,

curi2 minum heheee...

===================================

Monster mom,

tak yah susah2 nak pikir ka... jom tido!!

kami said...

selamat hari raya
emm kucing yg comel

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

salam
kak rose suka yang duk kat toilet bowl tu, class aje photo tu

Tie said...

Melihatkan meow yang terpapar tu mcm rupa tie, mmg betullah , tie ni ada sedikit stress!!

Neeza Shahril said...

Kami,

selamat hari raya :)

***********************************

Kak Rose,

comel kan :)

***********************************

Kak Tie,

bawak bertenang ya Kak Tie :)